EI MENE VIESTI PERILLE?

- ON AIKA VIILATA VUOROVAIKUTUSTAITOJA. 

V u o r o v a i k u t u s

Kun haluatte eväitä vuorovaikutukseen, suosittelen valmennusta otsikolla

Rautalanganvääntämisestä joustavaan vuorovaikutukseen

Kun viesti ei tunnu löytävän perille, syy ei välttämättä ole viestittäjän sanavalinnassa eikä vastaanottajan korvienvälissä. Kun viestejä luetaan väärin, kanssakäynti kipinöi. Kumpikin osapuoli yrittänee parastaan, mutta voi kompastua matkalla kuitenkin. 

Niin työyhteisön yhteishengen, yrityksen tuloksekkaan toiminnan kuin elämänlaadunkin kivijalkana on toimiva vuorovaikutus. Se, että osaamme pukea viestimme sanoiksi, saamme viestimme kuulluksi ja toisaalta taas opimme kuulemaan viestien todellisen tarkoituksen, poistaa monta hiertävää kiveä vuorovaikutussuhteistamme.

Kun viesti ei tunnu löytävän perille, syy ei välttämättä ole viestittäjän sanavalinnassa eikä vastaanottajan korvienvälissä.

Kun rautalangasta vääntäminen muuttuu joustavaksi vuorovaikutukseksi, käytössä on uusia työkaluja niin kontaktin muodostamiseen kuin motivointiin ja palautteen antamiseen ilman katkeraa salamointia. 

Vuorovaikutustaitoihin liittyy kiinteästi kyky kohdata ihmisten erilaisuus ja taito tunnistaa tavat, miten erilaisten ihmisen kanssa vuorovaikutussuhteen saa kukoistamaan.

Valmennuksessa käydään läpi elävin esimerkein, hauskasti ja mukaansatempaavasti miksi viestimme ei aina kohtaa ja mikä on "se jokin", mikä antaa viestille sisällön.


Miksi suosittelen tätä valmennusta?

Vuorovaikutustaitoja tarvitsemme joka ikinen päivä niin johtamisessa, työssä, kotona kuin vapaa-ajallakin.  Joustavat vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä roolissa työssä viihtymistä, yrityksen kehittämistä ja asiakassuhteiden ylläpitämistä. 

Valmennuksessa hyödynnetään NLP- ja Everything DiSC®-teorioista terävimmät vuorovaikutuksen tehostamiseen vaikuttavat sovellukset.
Suosikkiteemojen aiheet  sopivat ajatusten iloiseen irrotteluun vapaamuotoisemmassa hetkessä - tai hieman vakavammalla otteella osaksi esimies-/henkilöstövalmennusta. 

Suosikkiteemat:   Rautalanganvääntämisestä joustavaan vuorovaikutukseen