.

MENESTYVÄ TIIMI

                                                        H E H K U T A M M E  Y H T E I S T Ä   H I I L T Ä                                                                                                   

Kun haluatte lisää näkökulmia tavoitteelliseen tekemiseen, suosittelen valmennusta otsikolla

Miten hyvä joukkue pelaa?

Toimivan joukkueen kokoamiseen ei riitä ryhmä taitavia pelaajia. Tarvitaan pelisilmää ja kykyä pelata joukkueen jäsenenä - kykyä nähdä oma roolinsa osana toimivaa kokonaisuutta. Vastuunkantamista ja ymmärrystä siitä, että onnistuakseen on mentävä joskus myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Työyhteisön jäsenet ovat useimmiten taitavia pelaajia, yhdessä toimimisen periaatteet tosin joskus hieman epäilyttävät. Yhdessä toimiminen on parhaimmillaan saumatonta yhteistyötä käytännön tasolla. Silloin kun yhteistyö toimii, saadaan aikaan tuloksia eivätkä haasteet muodosta ylitsepääsemättömiä esteitä.

"Miten hyvä joukkue pelaa?" johdattaa yhdessä toimimisen ja hyvien käytäntöjen syvimmille juurille, ei ahtaisiin toimintamalleihin vaan todellisen yhteistyön perusteisiin.

Voisinko paremmin vastata panoksestani tiimin jäsenenä? Lisätä tyytyväisyyttä koko porukassa? Häivyttää mollisointuja ja esittää edes oman sooloni duurissa?  


Miksi suosittelen tätä valmennusta?

Aivan liian usein ihmiset pitävät hampaat irvessä kiinni omasta reviiristään ja omista tehtävistään kykenemättä jakamaan osaamista ja tietoa tiimin sisällä - ja tiimin eduksi. Tavoitteisiin ja  pelisääntöihin on syytä palata säännöllisesti kaikkein parhaimmassakin joukkueessa.

Heitämme - vaivihkaa, hiostamatta - itse kullekin tutkailtavaksi kysymyksen: Voisinko paremmin vastata panoksestani tiimin jäsenenä? Lisätä tyytyväisyyttä koko porukassa? Häivyttää mollisointuja ja esittää edes oman sooloni duurissa? Menetelmämme ovat tuoneet onnistumisia jo monen joukkueen tiimipeliin: taklausten sijaan hurrataankin maaleille - yhteispelille ja tuloksille. 
Suosikkiteemojen aiheet sopivat ajatusten iloiseen irrotteluun vapaamuotoisemmassa hetkessä - tai hieman vakavammalla otteella osaksi esimies-/henkilöstövalmennusta.