ADVISORY BOARD

Tuoreita ajatuksia ja lisäbuustia liiketoimintaan.

Advisory Board on kriittisten pisteiden lisäresurssi

Advisory Board tarjoaa täsmäosaamista liiketoiminnan kriittisiin kehityskohtiin

Advisory Board (A:B) on asiantuntijaryhmä, joka koostetaan yrityksen tarpeen ja tilanteen mukaan henkilöistä, joilla on keskeistä osaamista yrityksen tarpeisiin. A:B voi toimia yrityksen johdon ja hallituksen tukena yrityksen mittavissa muutoksissa, kansainvälistymisessä, kriisitilanteissa tai  liiketoiminnan kasvattamisessa.

Advisory Boardin jäsenet toimivat asiantuntijoina, yrityksen silminä ja korvina, antaen koko osaamisensa yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.  A:B ei ole juridinen elin samoin kuin hallitus, vaikka A:B:n henkilöiden palkkioperuste vastaakin pitkälti samaa linjausta kuin hallitusjäsentenkin. A:B keskittyy täsmällisesti siihen tavoitteeseen, mikä sille on annettu - hallitus tarkastelee asiaa laajemmin. Mikäli yrityksellä ei ole toimivaa hallitustyötä ollenkaan, A:B toiminta voi toimia hallitustyöskentelyn harjoitusalustana.

Mikäli olet kiinnostunut Advisory Board toiminnasta, sertifioituna A:B konsulttina olen mielelläni mukana rakentamassa onnistunutta ja toimivaa kokonaisuutta yrityksesi tarpeisiin.   

Ensimmäinen askel johonkin suuntaan on myös päätös siitä ettet aio jäädä siihen missä olet.

John Pierpont Morgan