ADVISORY BOARD

Tuoreita ajatuksia ja lisäbuustia liiketoimintaan.

Advisory Board on kriittisten pisteiden lisäresurssi

Advisory Board tarjoaa täsmäosaamista liiketoiminnan kriittisiin kehityskohtiin

Advisory Board (A:B) on asiantuntijaryhmä, joka koostetaan yrityksen tarpeen ja tilanteen mukaan henkilöistä, joilla on keskeistä osaamista yrityksen tarpeisiin. A:B voi toimia yrityksen johdon ja hallituksen tukena mittavissa muutoksissa, kansainvälistymisessä, kriisitilanteissa tai  liiketoiminnan kasvattamisessa.

Advisory Boardin jäsenet toimivat asiantuntijoina, yrityksen silminä ja korvina, antaen koko osaamisensa yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.  A:B ei ole juridinen elin samoin kuin hallitus, vaikka A:B:n henkilöiden palkkioperuste vastaakin pitkälti samaa linjausta kuin hallitusjäsentenkin. A:B keskittyy täsmällisesti siihen tavoitteeseen, mikä sille on annettu - hallitus tarkastelee asiaa laajemmin. Mikäli yrityksellä ei ole toimivaa hallitustyötä ollenkaan, A:B toiminta voi toimia hallitustyöskentelyn harjoitusalustana.

Mikäli olet kiinnostunut Advisory Board toiminnasta, sertifioituna A:B konsulttina olen mielelläni mukana rakentamassa onnistunutta ja toimivaa kokonaisuutta yrityksesi tarpeisiin.   Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle sopiva asiantuntijatiimi.

Ensimmäinen askel johonkin suuntaan on myös päätös siitä ettet aio jäädä siihen missä olet.

John Pierpont Morgan