SE HEIKOIN JA VAHVIN LENKKI

.

Kun haluatte yhdistää puut metsäksi, tsempata joukkuettanne ja rakentaa keskinäistä luottamusta, suosittelen valmennusta otsikolla

Ihminen, inhimillinen työkalu

Se mikä sopii sinulle hyvin, voi raastaa jotakuta toista. Tapa miten itse toimii on usein hyvä, mutta ei suinkaan ainut vaihtoehto. Inhimillinen työkalu kertoo, miksi toinen toimii niin kuin toimii, mielestämme joskus vastuuttomasti, liian harkitsemattomasti tai liiaksi pitkän kaavan kautta. Mitä voimme oppia toisilta ja toiset meiltä? Ihmisinä, inhimillisinä työkaluina.

Luvassa on hulvaton seikkailu eri persoonien maailmaan positiivisella otteella. Näe itsesi ulkopuolisen silmin ja nauti hetkestä, jolloin voit kokea maailmaa toisen paikalta. Poimi mukaasi eväät erilaisten ihmisten ja näiden ajatusrakenteiden ymmärtämiseen. 

Valmennus pohjautuu Everything DiSC -käyttäytymisteoriaan tai vaihtoehtoisesti Enneagrammin persoonallisuusteoriaan.

Miksi toinen toimii niin kuin toimii, mielestämme joskus vastuuttomasti, liian harkitsemattomasti tai liiaksi pitkän kaavan kautta. Mitä voimme oppia toisilta ja toiset meiltä? 

Miksi suosittelen tätä?

Valmennus avaa näköalapaikan omien ja toisten toimintatapojen ymmärtämiseen, hyväksymiseen ja kunnioittamiseen. Erilaisten toiminta- ja ajatusmallien dynamiikan ymmärtäminen antaa lisää työkaluja johtajille, esimiehille ja työyhteisön jäsenille sekä oman organisaation sisällä että asiakasyhteisössä.

Henkilökohtaisesti pidän vahvaan tutkimustietoon pohjautuvaa Everything DiSC:ä merkittävimpänä työkaluna organisaatioiden, johtamisen ja henkilöstön kehittämisessä. Enneagrammi sopii puolestaan mainiosti hetkiin, joissa olemme valmiit laittamaan itsemme kokonaisuutena peliin ja olemme kiinnostuneet tunnistamaan itsemme vahvan perimätiedon ja persoonallisuusteorioiden synergiassa.  

Tutkimustietoon pohjautuva Everything DiSC® on johtava kehittämisen työkalu maailmassa: yli 50 milj. käyttäjää, yli 40 vuoden ajan, n. 30 kielellä, yli 70 maassa. Everything DiSC on uuden sukupolven DiSC työkalu ollen entistä monipuolisempi ja syväluotaavampi keino erilaisuuden tarkastelussa.
Suosikkiteemojen aiheet sopivat ajatusten iloiseen irrotteluun vapaamuotoisemmassa hetkessä - tai hieman vakavammalla otteella osaksi esimies-/henkilöstövalmennusta.