SYYLLISTEN ETSIMISEN SIJAAN KANNATTAA RAKENTAA RATKAISUJA.

.

Ajatukset kirkastuvat, kun niitä jakaa muiden kanssa

Johtajana, esihenkilönä tai tiimin jäsenenä asioita ei kannata pyöritellä yksin. Eikä ratkaisuja kannata hakea aina saman kaavan kautta.  Kun tarkastelee asioista hieman eri vinkkelistä, voi aikaansaada mullistavia oivalluksia. 

Monesti suurimmat onnistumiset lähtevätkin liikkeelle - jälkikäteen tarkasteltuna - aivan itsestään selvistä, yksinkertaisista ratkaisuista. Näitä onnistumisen kokemuksia on ilo jakaa asiakkaideni kanssa. Ajatuksia kannattaa tuulettaa. Oikeasti. 

Ota yhteyttä, jutellaan lisää.

.

KAISU VIITANEN, valmentajasi 

F.Eng. Business and Economy, eMBA, Everything DiSC® Certified Trainer, NLP Master Practitioner, Advisory Board Consultant, Enneagram Professional, Työyhteisösovittelija

Olen motivoinut yritystoiminnan kehittämisestä, haasteisiin pureutumisesta ja ratkaisujen löytämisestä, sekä ihmisistä yrityksen menestyksen tekijöinä. Tahtotasoni on hioa kaikenlaisista lenkeistä kitkattomia yhteistyöketjuja. On sitten kyse ihmisten tekemisestä tai liiketoiminnan suunnista. Onnistuneessa prosessissa ei kannata katsota peruutuspeliin, syyllisten etsimisen sijaan kannattaa rakentaa ratkaisuja.

Johtaminen, esimiesvalmennus, johtoryhmätyön kehittäminen, henkilöstön sitouttaminen, tiimityön ja projektitoiminnan kehittäminen, vuorovaikutustaidot ja vuorovaikutusvalmennus, palautteen antamisen terävöittäminen, muutostilanteiden haltuunotto, ihmisten erilaisuus sekä strategisten suuntien asettamiseen ja yhteisen tavoitteen kirkastamiseen ovat asioita, joissa osaamiseni on parhaimmillaan. Pureudun mielelläni haasteisiin ja mietin kanssasi niitä toimivimpia ratkaisuja.

Olen mielelläni mukana myös Sinun tiimisi matkassa. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

+ 20 

VUODEN KOKEMUS

+ 32 000

VALMENNETTUA

+ 150

STRATEGISTA PROSESSIA

.

+100 

MUUTOSPROSESSIA

Olen mukanasi ratkaisujen rakentamisessa

.

Tarina

Polku, joka on johdattanut minut tähän päivään.

Tarinani


Työyhteisö, Camp Consulting

Tukipilarini, joukkue joka vahvistaa tekemisen mahdollisuuksia.

Työyhteisö, Camp Consulting