KAISU VIITANEN

F.Eng. Business and Economy, eMBA, Everything DiSC® Certified Trainer, NLP Master Practitioner, Advisory Board Consultant, Enneagram Professional


Olen motivoinut yritystoiminnan kehittämisestä, haasteisiin pureutumisesta ja ratkaisujen löytämisestä, sekä ihmisistä yrityksen menestyksen tekijöinä. Tahtotasoni on hioa kaikenlaisista lenkeistä kitkattomia yhteistyöketjuja. On sitten kyse ihmisten tekemisestä tai liiketoiminnan suunnista. Onnistuneessa prosessissa ei kannata katsota peruutuspeliin, syyllisten etsimisen sijaan kannattaa rakentaa ratkaisuja.

Johtaminen, esimiesvalmennus, johtoryhmätyön kehittäminen, henkilöstön sitouttaminen, tiimityön  ja projektitoiminnan kehittäminen, vuorovaikutustaidot ja vuorovaikutusvalmennus, palautteen antamisen terävöittäminen, muutostilanteiden haltuunotto, ihmisten erilaisuus sekä strategisten suuntien asettamiseen ja yhteisen tavoitteen kirkastamiseen ovat asioita, joissa osaamiseni on parhaimmillaan. Pureudun mielelläni haasteisiin ja mietin kanssasi niitä toimivimpia ratkaisuja.

Olen mielelläni mukana myös Sinun tiimisi matkassa. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

+ 20 

VUODEN KOKEMUS

+ 32 000

VALMENNETTUA

+ 150

STRATEGISTA PROSESSIA

.

+100

MUUTOSPROSESSIA

Jokaisella on tarina.